Η IT ready είναι μια εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της Πληροφορικής, της Κινητής Τηλεφωνίας και πλέον από το 2016 στον τομέα της Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, από την αγορά ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και εγκατάσταση του απαραίτητου Λογισμικού, έως την παραμετροποίηση & διαχείριση Δικτύου Υπολογιστών. Επίσης η επισκευή Κινητών Τηλεφώνων από μια απλή αναβάθμιση έως την αποκατάσταση σοβαρών προβλημάτων πλακέτας κ.α.. Η δημιουργία επαγγελματικής παρουσίας από το βασικό σχεδιασμό Website έως και ηλεκτρονικού Marketing. Τέλος, η αποτελεσματική διαχείριση επιδοτήσεων ΕΣΠΑ και λοιπών επιδοτούμενων προγραμμάτων ή παροχών.

Η ομάδα της IT ready έχει το δημιουργικό ταλέντο για να καλύψει τις ανάγκες σας με κριτήρια την αίσθηση του ύφους σας και της λειτουργικότητας. Επίσης, η μακρόχρονη εμπειρία της ομάδας μας στο χώρο της Πληροφορικής, των Κινητών Τηλεφώνων και της Συμβουλευτικής για πολλούς διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων, μικρών και μεγάλων, μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις. Τέλος έχει την ικανότητα να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα!

Είτε ψάχνετε για βοήθεια από ειδικούς για ένα έργο ή αναζητείτε μια ετοιμοπαράδοτη παραγωγική υπηρεσία η IT ready είναι η πηγή σας για δημιουργικές ολοκληρωμένες λύσεις.